Boka online

Vi på Dagny frisör följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber er kunder följa dessa anvisningar, under rådande tider av covid-19.

För att minska risken för smittspridning vill vi att du som kund kommer in i lokalen tidigast 5 min innan din bokade tid.
Tvätta gärna händerna när du kommer in till oss, om du känner dig dålig, boka då om din tid, självklart utan kostnad.

Sällskap är tyvärr inte välkomna med in just nu, då vi i vår lokal har tillstånd att endast vistas 5 kunder samtidigt för tillfället.

Vi jobbar med visir och är självklart här då vi är friska. Vi håller en god hygien och spritar våra arbetsplatser och kontaktytor mellan varje kund samt byter klippkappor.

Helt enskilt besök kan även ordnas.

Allt för att du som kund ska känna dig trygg, varmt välkommen!

Klicka här för att komma till bokningen. Är det första gången du besöker oss måste du registrera dig först. Detta tar bara någon minut.

Har du lite mer avancerade krav på din behandling? Kontakta oss då gärna på telefon 018 69 39 92 eller 018-15 14 10 för en konsultation. Eller varför inte komma in till vår salong?

Avbokningar
Alla avbokningar måste göras via telefon minst 24 timmar innan bokad tid. Vid utebliven avbokning sker debitering med 50% av gällande taxa.